Lees hier de blogs van DB-ink

 • Tatoeëerder Renaldo
  30/09/2022 0 Opmerkingen
  Tatoeëerder Renaldo

  Tatoeëren zit de nu 24-jarige, van Molukse afkomst zijnde, Renaldo al van kleins af aan in het bloed. Als kind was hij al vaak te vinden in de tattooshop aan huis van zijn oom en zo’n vijf jaar geleden begon hij zich op zijn eigen slaapkamer te bekwamen in het zelf tatoeëren. Na heel veel oefenen op ‘oefenhuiden’, stapte hij over op zijn eigen lichaam en daarna waren zijn vrienden en familie aan de beurt.

  Lees meer
 • DB INk
  26/04/2022 0 Opmerkingen
  De diensten van DB-ink

  Een tattoo laten aanbrengen, misschien denk je hier al een tijdje over na en weet je precies wat je wilt. Misschien wil je wel een tattoo als herinnering aan een dierbaar persoon of aan een speciaal moment, of heb je al meer tattoos en wil je er ter verfraaiing nog een of meerdere bij. Dat kan allemaal bij dé tattooschop in Den Bosch: DB-ink. Of je nu kiest voor een van onze smaakvolle ontwerpen of gaat voor een door jezelf gemaakte beeltenis, wij brengen het, uiteraard volgens de standaard van de GGD, veilig en hygiënisch aan. Realiseer je wel dat een tattoo blijvend is, dus dat je heel zeker moet zijn over datgene wat je precies wilt. Het is dan ook altijd verstandig om eerst rustig met ons te overleggen, voordat je een beslissing neemt over je tattoo.

  Lees meer
 • fine line tattoo
  10/12/2021 0 Opmerkingen
  Een fineline tattoo

  Elegant en delicaat dat kenmerkt een fineline tattoo. Gemaakt van dunne scherpe vloeiende lijnen, groeit deze nog relatief nieuwe tattoo-vorm snel aan populariteit. De lijnen van een fineline tattoo – en de naam zegt het al – zijn vaak subtiel en dun gezet, waardoor de tattoo een zachte uitstraling krijgt en het net lijkt of hij op een stuk papier getekend is met een hele fijne pen. Een fineline tattoo leent zich uitstekend voor de kleine plekjes op het lichaam, zoals de enkel, de vingers, de pols of achter het oor en kan in allerlei vormen worden gezet. Voorbeelden hiervan zijn: namen en teksten, scherpe gedetailleerde afbeeldingen en mandala’s.

  Lees meer
 • Maori of een Polynesische tattoo
  03/08/2021 0 Opmerkingen
  Maori of een Polynesische tattoo

  Ze zijn voor vrijwel iedereen wel herkenbaar; tribal tattoos, de tattoos met de zwarte lijnen en geometrische patronen. Van oorsprong zijn dit tattoos die door stammen (tribes) van over de hele wereld werden gezet, dit om de mensen van een bepaalde stam te herkennen en om de sociale status van iemand binnen de stam aan te geven. Tegenwoordig zien we meestal tribal tattoos die van oorsprong afkomstig zijn van Polynesische stammen. Polynesië is een grote eilandengroep ten oosten van Australië, die zich uitstrekt van Nieuw Zeeland tot Hawaï en Paaseiland. Deze tattoostijl (tatau op zijn Polynesisch) kwam in de achttiende eeuw naar de Westerse wereld door St. Joseph Banks die op reis was met ontdekkingsreiziger James Cook.

  Lees meer
 • sleeve
  29/03/2021 0 Opmerkingen
  Een sleeve tattoo

  De laatste jaren zie je steeds vaker; tatoeages die een hele arm, of een deel daarvan, volledig bedekken; een sleeve tatoeage. Letterlijk vertaald betekent sleeve mouw en dat is dan ook precies wat het is; een mouw in de vorm van een grote of meerdere kleinere tattoos bij elkaar. Er zijn verschillende soorten van sleeves. Zo is er de full sleeve, oftewel de tattoo die de hele arm bedekt. Ook is er de three quarter sleeve, die loopt van de schouder tot halverwege de onderarm. De half sleeve – van schouder tot elleboog en de lower sleeve die loopt van elleboog tot pols. Een sleeve hoeft trouwens niet alleen gezet te worden op een arm want op een been kan het ook.

  Lees meer
 • Freehand tattoos
  29/10/2020 0 Opmerkingen
  Is een freehand tattoo iets voor jou?

  Freehand tattoos zijn tatoeages die uit de losse hand rechtstreeks op de huid worden getekend. Na het tekenen wordt de inkt machinaal met de machine aangebracht op de huid. In deze blog leggen we uit wat de voordelen zijn van deze tatoeagetechniek.

  Lees meer
 • Cover up TATTOO
  02/07/2020 0 Opmerkingen
  WAT IS EEN COVER-UP TATTOO?

  Cover-up is Engels voor verbergen en beschrijft daarmee goed wat een cover-up tattoo is. Er wordt dan een nieuwe tatoeage over de oude heen getatoeëerd, waardoor de oude tattoo niet meer zichtbaar is. Hieronder vertellen we je meer over cover-ups.

  Lees meer
 • 12/02/2020 0 Opmerkingen
  Ga voor kwaliteit en kies voor een realistische of 3D-tattoo

  Wilt u een tatoeage in een indrukwekkend gedetailleerde stijl, dan is een realistische of 3D-tattoo misschien iets voor u. In deze blog gaan we kort in op deze twee stijlen en leggen we uit hoe ze worden gemaakt. Voor meer informatie of voorbeelden komt u langs bij DB-ink in ’s Hertogenbosch die zijn gespecialiseerd in realistische en 3D-tatoeages.

  Lees meer
 • Black and Grey-tatoeages
  14/10/2019 0 Opmerkingen
  Black and Grey-tatoeages

  Een populaire en veelzijdige tatoeagestijl is het zogenaamde Black and Grey. In deze blog gaan we in op hoe deze zwart-witstijl tot stand is gekomen, wat voor technieken er worden gebruikt en wat er vandaag de dag allemaal mee mogelijk is. Als je ontwerpen wilt zien kun je eens langkomen in Tattooshop DB Ink in Den Bosch, waar deze stijl geregeld wordt gebruikt.

  Lees meer
 • tribal
  14/10/2019 0 Opmerkingen
  De tribal: een klassieke tatoeage met veel mogelijkheden

  Als je denkt over tattoeagestijlen, dan is de tribal er een die bij veel mensen als eerst naar boven zal komen. Het is een zeer oude traditie die tot op de dag van vandaag door praktisch alle tattoo-artists wordt gebruikt. In deze blog vertellen we meer over de achtergrond ervan en over wat er vandaag de dag mee mogelijk is.

  Lees meer

Haarscherpe tattoeage door een tattoo-artiest in hartje Den Bosch.

DB-ink
Copernicuslaan 316A
5223 ER  ’s Hertogenbosch


 

Openingstijden

Maandag 12:00 - 17:00 19:00 - 22:00

Dinsdag 12:00 - 17:00 19:00 - 22:00

Woensdag 12:00 - 17:00 19:00 - 22:00

Donderdag 12:00 - 17:00 19:00 - 22:00

Vrijdag 12:00 - 17:00 19:00 - 22:00

Zaterdag 11:00 - 18:00