Realistische tattoos van DB Ink bij Rosmalen


Tattoo kunstenaars kenmerken zich door unieke stijlen en technieken. Het zetten van een realistische tattoo kun je niet zomaar aan iemand overlaten die zich specialiseert in blackwork of patronen. Het is belangrijk dat je door een ervaren tattoo artiest geholpen wordt met ervaring die op jouw wensen aansluit. Zo weet je zeker dat de afbeelding natuurgetrouw vereeuwigd wordt op je lichaam en kijk je elke dag met plezier naar het kleine kunstwerk op je huid. Bij DB Ink hebben we de juiste ervaring in huis die ervoor nodig is om realistische tatoeages te zetten. Je vindt ons in de buurt van Rosmalen.


Wanneer je bij ons aanklopt voor een realistische tatoeage, gaan we eerst met je rond de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. Wil je een design laten maken aan de hand van een foto? Of vind je het juist leuk om een uniek ontwerp door ons te laten maken? Het kan allemaal. Natuurlijk heb je bij ons ook de keuze uit een aantal bestaande designs. We perfectioneren het design tot in de puntjes en zorgen ervoor dat de realistische tatoeëring bij de vorm van je lichaam past. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent, gaan we aan de slag.


Ook de hygiëne mag niet vergeten worden bij het zetten van een tattoo. Wij werken volgens alle standaarden van de GGD en zorgen er dus voor dat jij veilig en verantwoord getatoeëerd kan worden. Heb je een idee voor een realistische tatoeage en ben je op zoek naar een tattoo artiest die precies weet hoe hij een levensecht beeld op je lichaam zet? Kom dan een keer langs bij DB Ink nabij Rosmalen, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.