logo

logo adres

Tatoeages

In onze tattoo shop in Den Bosch kunt u terecht voor tatoeages bij de tatoeëerders John Valk en Joey Kraus.

Je kan bij ons een tatoeage uitkiezen, je eigen ontwerp laten tatoeëren of door ons een tatoeage laten ontwerpen. Mooie volle kleuren, strakke lijnen en goed schaduw werk, het zijn een aantal basisbeginselen waaraan een goede tattoo moet voldoen. Wij zien het als onze taak de (oriënterende) tattoo liefhebber te behoeden voor de drama's die zich nogal eens voordoen. In alle gevallen zullen wij er alles aan doen u tevreden te stellen. Van een tatoeage geniet u lang van, dus moeten wij er voor zorgen dat u tevreden bent. Met ruim advies vertellen wij u alles wat u moet weten over tatoeages.

John Valk heeft veel ervaring opgedaan in verschillende stylen als air brush en tekenen. Deze ervaring zet hij nu in voor het tatoeëren. U kunt altijd vrijblijvend binnenlopen voor vragen en/of informatie. Wij verwelkomen u graag in onze Shop.

DB-ink is trots te vermelden dat wij door de GGD zijn goedgekeurd. Tijdens het tatoeëren kan er voor gekozen worden om de ruimte af te schermen met kamerschermen voor stukje rust en privacy. U kunt ons vinden in onze tattoo shop aan de Copernicuslaan 316a in Den Bosch voor uw tatoeges.